Sports
Gaming
Culture
Culinary
Music
Corporate
City
Arts
Pop-up
Brands

Event
Production.

Events brengen de wereld in beweging. Als ervaren team coördineren we jouw evenement en zorgen we voor een onvergetelijke beleving, wat en waar het ook is. Van de technische plannen en de vergunningsaanvragen over de crew tot de financiën, bij Reach For More staan we steeds voor je klaar.

scroll down

event
coordination

Doe een beroep op onze ervaren coördinatoren en je kunt ervan op aan dat je event in goede handen is. Na het opmaken van productieplannen en draaiboeken, coördineren we de op- en afbouw, het volledige evenement of een specifiek onderdeel. Wij ontzorgen en leiden alles in goede banen, van a tot z.

food &
beverages

Horeca is een essentiële inkomstenbron op tal van evenementen. Wij helpen jou bij het sluiten van de beste partnerships en de productionele uitwerking van bars en foodstanden. Verder waken we over een productieve uitbating en een efficiënt stocksysteem, om zo hogere winstmarges te realiseren.

crew &
hospitality

Mensen maken het verschil. Daarom brengen wij de nodige stewards, hostessen en/of barmedewerkers samen. We zorgen voor een duidelijke planning, efficiënte personeelsinzet en allesomvattende crewcoördinatie, om jouw gasten een comfortabele beleving te bezorgen.

finance
management

Wij houden jouw financiën nauwlettend in de gaten, voorzien kassasystemen op maat en zorgen ervoor dat inkomsten en uitgaven steeds in balans blijven. Zo is je event verzekerd van een financieel gezonde toekomst.

Event Production naast de cases copy
Ronde van Vlaanderen in plaats van de foto met het Belfort Portfolio
1
Wintergloed 2
Film Fest Gent
Pokemon 1

Discover
our cases.

Evenementen naar een hoger niveau tillen, is onze passie. Met veel trots en vol goesting mochten we onze naam reeds aan een hele reeks indrukwekkende events koppelen.

more cases more cases
RFM Deinze c Karen Nachtergaele fotografie 41

Less worries,
more logistics.

Onze logistieke cel zorgt ervoor dat jouw event gesmeerd loopt. We helpen je bij het uittekenen van de plannen en het oplossen van technische vraagstukken. Daarnaast garanderen we tijdige transporten, een correct beheer van goederen en het gebruik van de juiste materialen. Het Reach For More-warehouse in Deinze is daarbij van grote meerwaarde.

Need more
event production?

reach out reach out