Sports
Gaming
Culture
Culinary
Music
Corporate
City
Arts
Pop-up
Brands

Project
Management.

Bij Reach For More zijn we van alle markten thuis en nemen we graag verschillende rollen aan. Bij ieder project gaan we steeds voor een optimaal resultaat, binnen het budget en boven de verwachtingen.

scroll down

Brand
activation

Op zoek naar een partner die merken in de spotlight plaatst? Wij helpen bij het ontwerp en de productie van brand activation campagnes die de aandacht trekken, verrassen en de doelgroep activeren. We zorgen voor de algemene omkadering, het transport en de uitvoering ter plaatse.

Art
installation

Reach For More biedt professionele ondersteuning en technische expertise aan voor artistieke projecten. Reeds bij de designfase komen we aan boord, geven we advies en brengen we de juiste leveranciers aan tafel. We nemen de touwtjes stevig in handen en zorgen dat de ideeën van de kunstenaar tot leven komen.

Pop-up

Heb je een innovatief winkelconcept of een creatief horeca-idee voor een tijdelijke invulling? Samen brengen we je ideeën tot ontplooiing en bezorgen we klanten en bezoekers een onvergetelijke ervaring.

Project management naast de cases copy
TRI 6
MG 0094
Cécémel 3
Knack Le Vif
Hapkin

Discover
our cases.

Ieder project is anders, dat maakt onze opdrachten net zo uitdagend. Ontdek hier onder welke projecten we onze schouders al hebben gezet.

More cases More cases

Need more
project management?

get in touch get in touch