Less hassle,
more spectacle.

Wij zijn Reach For More, the event production agency. Binnen en buiten België zijn we de go-to partner voor eventproductie en projectmanagement. Geen uitdaging is ons te groot. Samen vertalen we jouw creatieve plannen en technische vraagstukken in vlekkeloze producties.

scroll down

Reach for more office c Karen Nachtergaele fotografie 44

Event
production.

Events brengen de wereld in beweging. Als ervaren team coördineren we jouw event en zorgen we voor een onvergetelijke beleving, van a tot z. Binnen- of buitenland, korte of langdurige events ... Wij staan voor je klaar.

more event production more event production

Project
management.

Wij zijn van alle markten thuis en nemen graag verschillende rollen aan. Brand activations, art installations of pop-ups: bij ieder project gaan we voor een optimaal resultaat, binnen het budget en boven de verwachtingen.

more project management more project management

Our range
of work.

Reach For More ondersteunt spelers in de event- en entertainmentindustrie bij het realiseren van uiteenlopende projecten. Van brand activations en corporate events tot liveshows en culturele initiatieven: wij leiden alles in goede banen.

more cases more cases
Event Production naast de cases copy
City Event production
Film Fest Gent
Culture Event production
Koers Homepage
Sports Event production
Reach for more office c Karen Nachtergaele fotografie 27

Get to know
Reach For More.

Ons dynamische team bestaat uit ervaren medewerkers, elk met een specifieke kennis en expertise. Wat ons verbindt, is een uitzonderlijk oog voor detail, een onuitputtelijke dosis energie en een ontembaar enthousiasme. Samen leggen we de lat hoger, om jouw doelstellingen te overstijgen.

over Reach For More over Reach For More

What can we
do for you?

reach out reach out
Reach for more office c Karen Nachtergaele fotografie 32