Art installation
Art production

Reach for
more arts.

Reach For More laat kunst tot leven komen. We leveren professionele ondersteuning en technische expertise voor artistieke projecten. Reeds bij de designfase komen we aan boord, geven we advies en brengen we de juiste leveranciers aan tafel. Met de touwtjes stevig in handen zorgen we dat de ideeën van de kunstenaar hun weg naar het publiek vinden.

let's reach for more let's reach for more

scroll down

Art
production.

Bij de ontwikkeling van een kunstwerk treden wij op als productiepartner voor de kunstenaar, van idee tot eindresultaat. Productieplanning, budget, veiligheid, vergunningen, uitvoeringspartijen en de uiteindelijke opbouw: Reach For More houdt alles nauwlettend in het oog.

Art
installation.

Ben je klaar om jouw kunstwerk aan het grote publiek te presenteren? Wij zorgen voor de vergunning, planning en uitvoering van de installatie, zodat jij je volledig kunt concentreren op de artistieke expressie van je creatie. Het resultaat is een blijvende indruk bij de bezoekers.

Triënnale Brugge

view case view case
TRI 6
Event Production naast de cases copy
TRI 6

Discover
our cases.

Elk kunstwerk is uniek, daarom geven wij het maximum voor iedere kunstenaar. Ontdek welke projecten we op een treffende manier tot bij het publiek brachten.

more cases more cases