Event production
Event coordination
Food & beverages
Crew & hospitality
Finance management

Reach for
more events.

Evenementen brengen de wereld in beweging. Als ervaren team rollen we krachtige producties uit en ontzorgen we onze klanten van a tot z, in binnen- en buitenland. Productiebudgetten, technische plannen, vergunningen en de volledige productionele uitwerking: we got this!

let's reach for more let's reach for more

scroll down

Event
coordination.

Is de organisatie tot in de puntjes geregeld maar mis je een team met knowhow om alle plannen uit te voeren? Doe een beroep op onze ervaren coördinatoren en weet dat je event in goede handen is. Reach For More laat alles gesmeerd lopen.

Food &
beverages.

Horeca is een essentiële inkomstenbron op tal van evenementen. Wij helpen jou bij het sluiten van de beste partnerships en de productionele uitwerking van bars en foodstanden. Verder waken we over een productieve uitbating en een efficiënt stocksysteem, om zo hogere winstmarges te realiseren.

Crew &
hospitality.

Mensen maken het verschil. Daarom brengen wij de nodige stewards, hostessen en/of barmedewerkers samen. We zorgen voor een duidelijke planning, efficiënte personeelsinzet en allesomvattende crewcoördinatie, om jouw gasten een comfortabele beleving te bezorgen.

Finance
management.

Reach For More houdt jouw financiën nauwlettend in de gaten, voorziet kassasystemen op maat en zorgt ervoor dat inkomsten en uitgaven steeds in balans blijven. Zo is je event verzekerd van een financieel gezonde toekomst. We keep our eyes on the price!

Full range
of events.

Ons team is helemaal thuis in de eventsector. Zowel voor corporate als publieke events bewijzen we telkens onze meerwaarde. Muziek, sport, gaming, cultuur, culinair, corporate en steden: Reach For More houdt van diverse en uitdagende projecten.

Film Fest Gent

view case view case
Film Fest Gent

Ronde Van Vlaanderen

view case view case
Ronde van Vlaanderen in plaats van de foto met het Belfort Portfolio
Event Production naast de cases copy
Ronde van Vlaanderen in plaats van de foto met het Belfort Portfolio
1
Wintergloed 2
Film Fest Gent
Pokemon 1

Discover
our cases.

Evenementen naar een hoger niveau tillen, we love it! Ontdek voor welke indrukwekkende events onze strakke productie en vlotte organisatie het verschil maakten.

more cases more cases
RFM Deinze c Karen Nachtergaele fotografie 41

Less worries,
more logistics.

Onze logistieke cel zorgt ervoor dat jouw productie gesmeerd loopt. We helpen je bij het uittekenen van de plannen en het oplossen van technische vraagstukken. Daarnaast garanderen we tijdige transporten, een correct beheer van goederen en het gebruik van de juiste materialen. Het Reach For More-warehouse in Deinze is daarbij van grote meerwaarde.