Events Event coordination Crew & hospitality Event production

Lichtfestival
Gent

In opdracht van: Stad Gent

Het Lichtfestival in Gent is een gratis driejaarlijks evenement waarbij de stad wordt verlicht met het werk van nationale en internationale lichtkunstenaars. Ingenieuze installaties, spectaculaire performances en tal van lichtelementen zorgen voor een betoverend spektakel. Bezoekers krijgen de kans om historische plekken en monumenten op een andere manier te leren kennen. Het Gentse lichtplan, dat internationaal bekroond werd, toont zo de verborgen charme van Gent na zonsondergang.

scroll down

Lichtfestival 1

Shine
a light.

Het lichtfestival van 2021 werd georganiseerd door Stad Gent in samenwerking met Jaagbaar. Als productiepartner stonden zij mee in voor de voorbereiding en uitvoering van het evenement  dat doorging van 10 tot en met 14 november . Jaagbaar nam, samen met de artiesten, de op- en afbouw van verscheidene installaties in handen en schakelde een honderdtal vrijwilligers in om de publieksstromen in goede banen te leiden.

See the light
with Reach For More.

Jaagbaar deed beroep op Reach For More voor logistieke ondersteuning tijdens de op- en afbouw en de coördinatie van de vrijwilligers gedurende het vierdaagse evenement.

Lichtfestival 3

Moderna Products

view case view case
Moderna 5

De Mol aan Zee

view case view case
De Mol