Events Event coordination Crew & hospitality Event production

JEZ! Feestweek

In opdracht van: Whisk

JEZ! is een nieuw jongerencollectief waar VTM, Qmusic, HLN en Belfius hun schouders onder zetten. Samen met heel Vlaanderen haalde JEZ! in het voorjaar van 2023 geld op voor zo’n 200 organisaties in Vlaanderen en Brussel die zich inzetten voor jongeren.

scroll down

JEZ boot

No party without
Reach For More.

Om de allereerste editie van dit initiatief feestelijk af te sluiten gaf JEZ! er in de laatste week voor de paasvakantie nog een stevige lap op met centraal een varende radiostudio op de JEZ!-boot die aanmeerde in maar liefst vijf steden: Brugge, Deinze, Aalst, Boom en Antwerpen.

​Qmusic maakte de hele week live radio vanop het dek en overal waar de boot voor anker ging werd er op de kade een festival gebouwd met heel wat bekende artiesten zoals The Starlings, Coely, Dimitri Vegas & MATTN, Regi, Pommelien Thijs en Niels Destadsbader!

Together we
go next-level.

DPG Media schakelde het evenementenbureau Whisk in voor de organisatie en de conceptuele uitwerking van het volledige evenement. Als productionele partner werkten we samen met Whisk mee aan de uitwerking van de festivalset-up in iedere stad. We stonden in voor de vergunningsaanvragen en het uittekenen van de technische plannen.

Tijdens de op- en afbouw maakten we deel uit van het productiecoördinatieteam en werden productiemedewerkers van Reach For More ingeschakeld om tot een next-level resultaat te komen.

JEZ 2

Omloop Het Nieuwsblad

view case view case
Omloop Het Nieuwsblad 3

Gentse Winterfeesten

view case view case
Winterfeesten 2022 4