Events Crew & hospitality Event production

Pokémon
EUIC

In opdracht van: tournamentcenter

Pokémon-fans en -trainers van over de hele wereld verzamelden tijdens het weekend van 14 tot en met 16 april 2023 in ExCel London voor het Pokémon Europe International Championship. Het event brengt ieder jaar de beste trainers ter wereld samen voor competities in verschillende categorieën.

scroll down

Pokemon 3

3000 participants,
pikachure that.

Tijdens de 2023 editie werd er gestreden voor de Europese titel van de Pokémon Trading Card Game, Pokémon Video Game Scarlet & Violet, Pokémon GO en, voor het eerst op een Championship, Pokémon UNITE.

The Pokémon Company International (TPCi) kon opnieuw rekenen op tournamentcenter om het grootste Europese kampioenshap ooit neer te zetten met meer dan 3.000 deelnemers.

Het evenement kon wereldwijd gestreamd worden op Twitch, Pokémon.com en populaire online platformen zoals TikTok en Instagram.

Gotta catch
'em all.

Doorheen de volledige voorbereiding, uitwerking en afronding van het evenement stond Reach For More in voor de productiecoördinatie. We stonden in contact met de venue om kort op de bal te kunnen spelen en tekenden de technische plannen evenals het concept en de look & feel uit. Daarnaast stonden we in voor de organisatie van alle tijdelijke structuren, licht & geluid, meubilair en decoratie, en voor het productioneel budgetbeheer

Tijdens het evenement werden ook medewerkers van Reach For More ingeschakeld als Stream & Stage liaison & Production Crew. Gotta catch ‘em all!

Pokemon 4 png

Film Fest Gent

view case view case
Film Fest Gent

Triënnale Brugge

view case view case
TRI 6