Events Event production Food & beverages

Waking
Life

In opdracht van: Associação Waking Life

Waking Life is een zesdaags kunst- en muziek festival, verscholen in het droge land van Crato, Portugal. Het is een community-based project met een breed programma van live optredens, dj-sets, kunstinstallaties, videoscreenings en workshops … alles wat nodig is om even weg te dromen van de dagdagelijkse realiteit.

scroll down

1

We raise
the bar.

Sinds 2017 is Reach For More verantwoordelijk voor de coördinatie van alle bars en de opvolging van het cashless-systeem. Tijdens de voorbereidingsperiode bepalen we het aantal bars, de personeelsinzet en het baraanbod. We staan in contact met leveranciers en plaatsen de nodige bestellingen.

In samenwerking met het productieteam zorgen we voor een sluitende productionele omkadering zodat de barwerking zo efficiënt mogelijk kan verlopen, van heftrucks en een magazijn tot bekers en koelingsystemen.

Reach For More
connects.

Eenmaal ter plaatse sturen we verschillende lokale partners aan die instaan voor logistiek en crew. We waken over het stockbeheer en vormen de brug tussen de cashless-partner, het finance team en de organisatie.

4