New
headquarters.

In april namen we onze intrek in een gloednieuw kantoor. Onze nieuwe uitvalsbasis bevindt zich in Loods 22 aan de Voorhaven in de Gentse Muide-Meulestedewijk.

scroll down

A versatile
home.

Na enkele jaren in een gedeelde ruimte, voelden we de nood aan een eigen plek groter worden. Een plek waar we ons helemaal thuis voelen. Het nieuwe kantoor heeft een industriële uitstraling en zicht op het water. We creëerden er zo’n 8-tal werkplaatsen, waarbij we het belangrijk vinden dat elke medewerker een eigen bureau en dus een persoonlijke plaats heeft. Qua inrichting kozen we voor een minimalistische aanpak met leuke accenten en ruimte voor kunst. Onze medewerkers beschikken verder over een vergaderruimte, een keuken en een zithoek. Die laatste leent zich perfect voor een brainstorm of een persoonlijk gesprek. Het basketbalveld of de fitness om de hoek is dan weer de ideale locatie voor een pauze. Ook voor fun & sports maken we tijd!

Hopeful
for the future.

Ons magazijn in Deinze blijft onze logistieke cel huisvesten. Van daaruit zorgen we ervoor dat elk evenement letterlijk gesmeerd loopt.

Met het nieuwe kantoor in Gent en met een uitbreiding van ons team, kijken we vol vertrouwen naar de toekomst. Een toekomst waarin we ook onze internationale ambities verder willen waarmaken.

#REACHFORMORE

How can we
support you?

reach out reach out