Events Event coordination Crew & hospitality Event production

Kookeet

In opdracht van: Brugge Plus

Op 24, 25 en 26 september 2022 vond de tiende editie van het Brugse culinaire festival Kookeet plaats. Niet meer op de balkonrotonde of op ‘t Zand, maar in de tuin van het Grootseminarie tussen de Potterierei en de Peterseliestraat. Deze groene locatie zorgde ervoor dat je op Kookeet iets kon beleven wat op restaurant niet kan: de ervaring van gras onder de voeten, eten in openlucht, de geur van houtvuur ... en dat in een unieke setting in het centrum van Brugge.

scroll down

8

Crazy line-up, but
make it culinary.

Daarvoor werkte Kookeet, net zoals op een muziekfestival, met een line-up. Maar dan van Brugse topchefs. Zij maakten hun passie voelbaar en namen de bezoekers mee op een culinaire trip langs vijf eetbelevingen: Uit het vuistje, Op drie wijzen, Rond het vuur, Met de chef en Op zijn best (VIP).

EVERY DETAIL
COUNTS.

Reach For More stond in voor de volledige productionele omkadering van het evenement. Op vraag van de organisatie, Brugge Plus, werd een festival set-up voorzien voor 5.000 bezoekers per dag. Van de rijplaten en de waterleidingen tot de tenten, het meubilair en de inrichting van de keukens … geen enkel detail ontsnapte aan onze aandacht.

1

Telenet Superprestige

view case view case
SP 8