Events Event production

Moderna
Products

In opdracht van: Moderna

Op 20 mei 2022 nam Moderna Products zijn intrek in een state-of-the-art hoofdkwartier in Izegem. Het bedrijf produceert en commercialiseert allerlei benodigdheden voor honden en katten: van eetbakken over slaapmanden tot verhuiskoffers. De nieuwe vestiging langs de Zuidkaai beschikt over de nieuwste machines, een automatisch hoogbouwmagazijn en de meest duurzame technieken.

scroll down

Moderna 4

Here to
move you.

Een grote verhuis, dat vraagt om een feestje. Het managementteam van Moderna Products klopte aan bij Reach For More met een hele reeks creatieve ideeën. Aan ons om ze productioneel te vertalen naar een onvergetelijk evenement voor medewerkers, familie, kennissen en tal van andere stakeholders.

Did someone
say disco?

Een geanimeerde rondleiding doorheen het gebouw bracht bezoekers tot in de fabriekshal die voor de gelegenheid was omgetoverd tot een eventlocatie. Een videomoment – met hond in de hoofdrol – en een speech waren het startschot voor een standing dinner door Coeur Catering en een heerlijk dessertbuffet. Met veel toeters en bellen en een druk op een lanceerknop kwam er een gigantische discobol tevoorschijn. De ideale party starter voor een dansfeest tot in de vroege uurtjes!

Moderna 3

Gordel Festival

view case view case
De Gordel 3

Lichtfestival Gent

view case view case
Lichtfestival 2