Events Food & beverages

Rock
Werchter

In opdracht van: Live Nation

Rock Werchter is een jaarlijks muziekfestival van Live Nation dat sinds 1976 georganiseerd wordt in het dorp Werchter, vlakbij Leuven. Reach For More staat als F&B-partner van Rock Werchter in voor het complete magazijn- en stockbeheer.

scroll down

4

4 days,
88.000 fans.

In één zin kan Rock Werchter omschreven worden als: vier dagen, vier podia met grootse headliners, jong aanstormend talent, razende rockers, singer-songwriters om U tegen te zeggen en de coolste beats van het moment. In 2022 trok het festival dagelijks 88.000 muziekfans naar de weide.

Who is
thirsty?

Reach For More staat als F&B-partner van Rock Werchter in voor het complete magazijn- en stockbeheer. Zo focust een deel van het team zich op de coördinatie van de logistieke activiteiten, terwijl een andere groep medewerkers zich ontfermt over het applicatie-stocksysteem. Samen vormen we een krachtig geheel om de volledige drankvoorraad te beheren voor, tijdens en na het festival.

3
1

Who wants
more?

Naast Rock Werchter vinden er op hetzelfde festivalterrein nog twee andere evenementen plaats waarvoor een analoge samenwerking plaatsvindt: Werchter Boutique en TW Classic.

Ronde Van Vlaanderen

view case view case
Ronde van Vlaanderen in plaats van de foto met het Belfort Portfolio