Events Event coordination Crew & hospitality

Diep
Open Air

In opdracht van: Diep Events

Op zaterdag 8 juli vond in Eeklo een nieuwe editie van Diep Open Air plaats. Diep keerde terug naar het Heldenpark waar het ooit allemaal begon. Een groene oase die volledig omgetoverd werd tot een waanzinnig festival met onder meer twee stages, een viptent en tal van randactiviteiten zoals een gigantisch plonsbad.

scroll down

DSC05938

Preparation is
never optional.

Humor en spontaniteit zijn nog steeds dé ingrediënten van dit feestconcept. Maar uiteraard waren er ook aan kwaliteitsvolle beats geen gebrek. Op de internationale line-up stonden artiesten zoals Miss Melara en Rafael Cerato.

Reach For More werd door de organisatie, Diep Events, ingeschakeld om het volledige evenement te coördineren. We namen de klant mee op sleeptouw van preproductie tot evaluatie en hielden daarbij het budget nauwlettend in de gaten.

The full
festival package.

Na het uittekenen van de productieplannen, schakelden we de juiste leveranciers in om tot een prachtige festivalset-up te komen. Qua Food & Beverages bepaalden we het aanbod, assisteerden we bij het sluiten van de beste partnerships en zorgden we voor de productionele uitwerking van bars en foodstanden. Verder kon de organisatie rekenen op advies bij het opmaken van de crewplanning en het financiële beheer van het evenement.

DSC06110