Arts Art installation Art production

Triënnale
Brugge

In opdracht van: Brugge Plus

Van 8 mei tot 24 oktober 2021 vormde Brugge opnieuw het decor voor Triënnale Brugge, een uniek kunstentraject waar dertien nationale en internationale kunstenaars en architecten hun installaties aan het grote publiek voorstelden. Voor deze editie koos Triënnale Brugge voor een verrassend thema: TraumA.

Tijdens deze editie ging men op zoek naar het verborgene en werd er gebalanceerd tussen droom en realiteit, privé en publiek. Organisator Brugge Plus speurde naar de minder zichtbare kant van het picture perfect Brugge.

scroll down

TRI 3

Work
of art.

Reach For More ondersteunde de productieafdeling van Triënnale Brugge van december 2020 tot en met juli 2021. Naast het opstellen en opvolgen van alle vergunningsdossiers en het uitwerken van een veiligheidsplan waren we verantwoordelijk voor de coproductie van vijf van de dertien kunstwerken: Héctor Zamora, Nadia Kaabi-Linke, Nnenna Okore, Jon Lott en Gijs Van Vaerenbergh.

Numerous
tasks.

Ons takenpakket bestond uit uit het contact met de kunstenaars, het opstellen en opvolgen van de budgetten en de planningen, het contracteren en opvolgen van leveranciers, de coördinatie van de opbouw en de kwaliteitsbewaking.

TRI 9